Bedrijf

Mijn bedrijf

Schildersbedrijf van Zoomeren is een eenmansbedrijf met uitstekende vakman. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht naar alle tevredenheid wordt uitgevoerd. Als professioneel bedrijf werken wij alleen met hoogwaardige producten van de bekende A-merken zoals Sikkens, Sigma en Boonstoppel.

Onderhoudsplan

Om achterstallig onderhoud te voorkomen, kunnen wij u ook een onderhoudsplan aanbieden. Met een onderhoudsplan voorkomt u onverwachte kosten en bent u verzekerd van piekfijn schilderwerk. Het gebeurt maar al te vaak dat mensen voor hoge onderhoudskosten komen te staan als gevolg van jarenlange verwaarlozing van het huis. Daarom bieden we u planmatig onderhoud aan, om te voorkomen dat u niet in een keer veel geld moet betalen voor het opknappen van uw huis.

Informatie over BTW

Wist u dat er op dit moment voor woningen ouder dan 2 jaar een speciaal BTW tarief van toepassing is? In plaats van 21% betaalt u slechts 6% Btw.  

Dit tarief is van toepassing op particuliere huiseigenaren en andere, niet BTW plichtige partijen. En alleen geldig indien u de opdracht rechtstreeks aan onsverstrekt.
Ook huizenbezitters en woningbouwverenigingen kunnen hiervan profiteren.

Kortingen op ons reguliere tarief

Kwaliteit hoeft helemaal niet te duur te zijn. In de winter kunt u gebruik maken van interessante kortingen voor Binnenschilderen / Plafonds / Wanden / kozijnen/deuren / Behangen .

Indien u nieuwsgierig bent componeren wij graag een heldere offerte voor u. Deze kunt u onderaan de pagina aanvragen.

Schildersbedrijf van Zoomeren levert de volgende diensten

  • Onderhouden / nieuwbouw / VVE / Bestaan huis buiten schilderen.
  • Binnen schilderen
  • Glaszetten (enkel glas / isolatieglas)
  • Speciale behangen / Glasweefsel
  • kleuradvies
  • Houtrotreparatie